17/12/2018

Ja es pot consultar la tarifa de resident per 2019

La tarifa per estacionar a la via pública com a resident continua sent de 0,2 euros/dia

En cas d’activació d’episodi de contaminació, la tarifa de resident no s’incrementarà

Des d’avui, els residents de l’AREA poden consultar conèixer si se’ls aplica la subvenció per al pròxim any 2019. La consulta poden realitzar-la a través de la secció de Tràmits del web de l’AREA les persones residents a les zones d’estacionament regulat de Barcelona (AREA) amb targeta acreditativa de la seva condició.

Bonificació de la Tarifa Resident

La tarifa per residents de l’AREA durant l’any 2019 continuarà sent de 0,2 euros/dia amb un màxim d’1 euro/setmana. Tanmateix, aquelles persones residents que no hagin estat sancionades durant els 12 mesos anteriors, es beneficiaran d’una bonificació per no denúncies corresponent a 0,2 euros/dia i per vehicle. Tot i l’exempció de pagament, els residents bonificats hauran de seguir obtenint el seu tiquet d’estacionament, sigui digital o físic.  

El 70% dels residents d’AREA gaudeixen d’aquesta bonificació del 100% per no tenir denúncies.

App ONaparcar residents: obtenció de tiquets a mida de cada persona

A partir del 31 de desembre de 2018 a les 20 h, les persones residents de l’AREA usuàries de l’app ONaparcar residents poden començar a obtenir els seus tiquets d’estacionament pel 2019. La durada permesa dels tiquets d’estacionament emesos per l’app és totalment a mida de cada persona, ja que es pot obtenir tiquets per dies, per setmanes, per mesos, per trimestres o, com a màxim, fins al darrer dia laborable de 2019.
Utilitzant l’app mòbil gratuïta ONaparcar residents, no cal col·locar el tiquet d’estacionament al parabrisa del vehicle donat que, en ser un comprovant digital, aquest pot ser comprovat telemàticament i de forma completament segura pel dispositiu de vigilància al carrer.

Parquímetres: obtenció de tiquets des d’un dia fins a 20 dies laborables

A partir del 31 de desembre de 2018 a les 20 h, les persones residents de l’AREA usuàries de parquímetres poden començar a obtenir els seus tiquets d’estacionament pel 2019. Als parquímetres es poden obtenir tiquets per dies, per setmanes o per a un mes com a màxim (20 dies laborables).

En aquest cas, s’ha de recordar que és obligatori i indispensable col·locar el tiquet acreditatiu del pagament de la taxa a la part  interna del parabrisa del vehicle, ben visible des de l’exterior i assegurant-se que totes les dades del tiquet són clarament visibles per poder comprovar la seva validesa pel dispositiu de vigilància al carrer.

Per a més informació: barcelona.cat/AREAestacionament

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar