30/06/2016

La cultura nepalesa i la màgia, obren l’estiu al Tibidabo

cEls pròxims dies 2 i 3 de juliol el Parc acull, per segon any consecutiu, la Festa del Nepal, una trobada amb diferents actes i espectacles de tradició cultural nepalesa

El proper cap de setmana, dissabte 2 i diumenge 3 de juliol, el Parc d’Atraccions del Tibidabo acollirà la Festa de la cultura del Nepal, organitzada conjuntament amb el Consolat General de Nepal a Barcelona i l’Associació de No-residents Nepalesos d’Espanya (NRNA Spain). A més, el mateix dia 2 comença la cinquena edició del Tibidabo Màgic, que cada cap de setmana de juliol portarà al Parc un espectacle diferent de màgia. 

Amb aquesta celebració, el Tibidabo participa en la difusió de la cultura nepalesa, a la vegada que dóna a conèixer nombrosos elements del seu folklore, tradició i espiritualitat a través dels diferents esdeveniments programats al llarg del cap de setmana. Entre aquestes activitats destaquen les cançons i danses populars i, sobretot, l’acte de clausura de la festa: una cerimònia a càrrec del Venerable monjo budista Thubten Wangcheng Lama, director de la Casa del Tibet de Barcelona.

Comença el Tibidabo Màgic

Aquest cap de setmana també dóna el tret de sortida la cinquena edició del Tibidabo Màgic, en el que els visitants podran gaudir d’un espectacle de màgia diferent durant cada cap de setmana del mes de juliol. Cinc mags de prestigi nacional i internacional, que faran les delícies dels més petits, però sense deixar de banda al públic adult. El primer serà el mag Selvin i combinarà de manera molt original màgia i ventrilòquia al seu show “Ninots Màgics”. Tots espectacles es realitzaran dissabtes i diumenges a les 16 i a les 18h, i tenen mitja hora de duració.

El segon mag en actuar, els dies 9 i 10, serà Xavier Giro, amb “Veure per creure”, un sorprenent espectacle ple d’humor i efectes màgics. El tercer cap de setmana (16 i 17 de juliol) arribarà el torn dels mags Bandro i Silvana amb l’espectacle “Sieben Boxen”, un espectacle d’origen alemany fet a partir de 7 caixes que requeriran la participació de tots els assistents. 

Els següents seran els mags Sasha i Connie els dies 23 i 24 amb l’espectacle “Fussion”, una parella de mags que fusionen gran il·lusions amb jocs de mentalisme i escapisme que farà que el públic no pugui deixar de mantenir l’atenció en tot moment. El Tibidabo Màgic finalitzarà amb els dies 30 i 31 amb el mag Sermagus i el seu show “Somnis”, amb màgia de gran format que farà riure, emociona i il·lusionar a tots els presents.

Horari d’estiu

El Parc ja s’ha adaptat a l’horari d’estiu, obrint les seves portes de dimecres a diumenge. Durant el mes de juliol el parc estarà obert fins a les 21h els dimecres, dijous i divendres, fins a les 23h els dissabtes i fins a les 22 h els diumenges. Durant l’agost, el Parc estarà obert tots els dies del mes fins les 23h, excepte l’última setmana, que l’horari serà fins a les 22 h.

Es pot consultar el calendari d’obertura fent clic aquí

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar