24/05/2019

La festa solidària “Uncopdemà” aplega 5.000 persones al Parc d’Atraccions Tibidabo

L’objectiu és el de donar a conèixer les tasques que realitzen diverses ONG locals i sensibilitzar als nens i nenes  sobre les problemàtiques socials que ens envolten

Diumenge 26 de maig, el Parc d’Atraccions Tibidabo celebrarà, per desè any consecutiu, la festa solidària “Uncopdemà”. La festa, organitzada conjuntament amb Fundació real dreams que té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer les tasques que realitzen ONG locals. D’aquesta manera, en un ambient familiar i solidari, es pretén conscienciar als nens i nenes, i les seves famílies, sobre les problemàtiques socials i la realitat que ens envolta.
 
Amb "Uncopdemà", el Tibidabo renova, una vegada més, el seu compromís amb les iniciatives solidàries. Les entrades al Parc tindran un descompte solidari, i part de la recaptació es destinarà a les institucions que hi participen. Les diferents ONG han organitzat diversos tallers solidaris i de sensibilització pels nens i nenes, que també podran gaudir de les atraccions habituals del Tibidabo.

Participen les següents associacions:
        
Pequitos:
La seva missió és brindar als infants intervencions educatives, terapèutiques i socials en igualtat de condicions i oportunitats. Durant la festa, aquesta entitat oferirà un taller de realitat virtual en un circuit on es treballarà l’atenció sostinguda, la lateralitat, la coordinació i l’equilibri.

Nexe Fundació: té com a objectiu oferir als nens i nenes amb un alt grau de diversitat funcional l’atenció i el suport perquè puguin gaudir de tots els drets de la infància, alhora que ofereixen també acompanyament a les famílies i dediquen la seva experiència a formar professionals. A la festa faran un taller contacontes amb titelles, on s’animarà als nens i nenes a participar parlant sobre la diversitat funcional.

Streets of India: és una ONG que coopera de manera activa amb contraparts locals de la Índia que treballen en la millora de les condicions socials de tres col·lectius: infants, persones diversitats funcionals i dones d’escassos recursos. Al taller de Streets of India, els visitants podran conèixer la història d’una nena anomenada Sweta, i crear cometes decoratives.

Fundació Pere Tarrés: l’objectiu principal de la Fundació Pere Tarrés és la promoció de l'educació en el lleure d’infants i joves, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. En la seva acció, es dóna prioritat a la persona, l’atenció als més vulnerables, la sensibilització pel medi ambient, la sostenibilitat i l’austeritat. Al seu taller de papiroflèxia, on els nens i nenes podran crear diverses espècies d’ocells d’arreu de Catalunya.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar