06/08/2015

La Fundació Alícia presenta la nova oferta gastronòmica del Tibidabo

El restaurant Aeroport es consolida com centre de restauració de referència en cuina saludable, divertida, ràpida i accessible a les famílies.


El 2014 el Parc d’Atraccions Tibidabo i la Fundació Alícia va signar un acord per desenvolupar la proposta gastronòmica sana i pedagògica 

Aquest matí Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia, i Bruno Querol, cap d’operacions del Parc d’Atraccions Tibidabo, han presentat  la nova oferta gastronòmica que la fundació ha preparat per a restaurant Aeroport.

Els nous plats integrats al menú del restaurant l’Aeroport segueixen el lema “Menja sa, menja divertit” que inspira el treball de la Fundació Alícia en aquest punt de restauració del Tibidabo. El canvi dut a terme per la fundació i el parc en aquest restaurant no només ofereix una oferta gastronòmica sana, sinó que també pretén fer una tasca pedagògica als visitants a l’hora d’escollir ells mateixos els aliments, ensenyant la base per crear un menú equilibrat, escollint un aliment de cada grup principal: verdures, farinacis i proteics, amb una peça de fruita de postres.Receptes senzilles i de qualitat

En aquesta segona temporada de col·laboració, la nova oferta pretén ser atractiva, saludable i diferenciada respecte dels altres restaurants del Tibidabo, ser assequible, i oferir receptes amb pocs ingredients, senzilles i àgils per servei ràpid i de qualitat,. Així, s’incorporen els següents plats: Pit de pollastre a la parmesana, Verdures a la planxa, Arròs pilaf, Lluç al forn, Pasta amb saltat de verdures i Coliflor amb refregit de pebre vermell.

Des de l’any 2014, i sota el lema “Menja sa, menja divertit”, el centre de l’Aeroport ha esdevingut com una referència gastronòmica del Parc presentant propostes de restauració  saludables, divertides i accessibles a les famílies. Gràcies a l’acord de col·laboració signat amb el Parc, la Fundació Alícia ha estat la responsable de preparar i presentar els menús del restaurant i formar al personal del Tibidabo en cuina saludable i bons hàbits alimentaris. El acord també contempla la inclusió social i els aliments del menús es produeixen a La Fageda, una cooperativa on hi treballen nois i noies amb minusvalies.

La Fundació Alícia, creada al 2004 per Ferran Adrià entre d’altres, és un centre amb vocació social, dedicat a la innovació tecnològica en la cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari.

El Parc d’Atraccions Tibidabo té una oferta gastronòmica amb 6 centres de restauració centres grans, dels quals el de l’Aeroport és el que té més capacitat, amb un total de 348 comensals. 

  Podeu obtenir fotografies en alta resolució al nostre flickr

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar