13/10/2015

La xarxa espanyola d’empreses municipals es reuneix per tractar sobre el cost dels seus serveis

La nova seu corporativa de B:SM, al C/Calàbria 66, acollirà aquesta jornada de treball de la Red ELIGE, que porta per títol “Criteris bàsics relatius al cost efectiu dels serveis prestats per les entitats locals”

La nova seu de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), al carrer Calàbria 66, ha estat el lloc escollit per la Red ELIGE, la xarxa d’empreses municipals, per a celebrar una jornada de treball amb el títol “Criteris bàsics relatius al cost efectiu dels serveis prestats per les entitats locals”. La jornada es celebrarà el 15 d’octubre, a partir de les 9:30h a l’Auditori, i estarà presidida per Ignasi Armengol, Director General de B:SM, i per Jesús Maza, President de ELIGE.

El passat 2014 es va reformar la llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, introduint nous criteris de càlcul respecte del cost efectiu dels serveis que presten les entitats locals. Aquesta situació ha generat diferents dubtes entre les empreses municipals i els propis ajuntaments, que han d’informar d’aquest cost el pròxim 1 de novembre. Així doncs, la reunió té l’objectiu d’esclarir qualsevol dubte generat arran de la reforma, a través de l’intercanvi d’experiències entre els assistents.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar