21/12/2016

L’Ajuntament amplia l’Àrea Verda al barri de la Sagrera amb 900 places preferents per a veïns

Aquesta nova zona d’estacionament preferent per a residents té una cobertura d’ús per més de 5.500 veïns 

A partir del dimecres 21 de desembre del 2017 el barri de La Sagrera de Barcelona disposa d’una nova zona d’àrea verda amb gairebé 900 places. Aquesta nova zona d’estacionament preferent per a residents té una cobertura d’ús per més de 5.500 veïns que vulguin estacionar els seus vehicles. 

Per una correcte difusió informativa sobre la nova àrea verda, tots els veïns han rebut una carta als seus domicilis amb la informació convenient sobre el funcionament i la targeta de l’Àrea que permetrà als residents utilitzar el parquímetre. És per això, que la targeta és totalment imprescindible per poder treure el tiquet corresponent i col·locar-lo en un espai clarament visible dins l’automòbil.

L’àmbit on s’implementa la nova àrea verda es coneix com a zona 22, històricament molt demandada pels veïns i comerciants. En aquesta zona s’han regularitzat també 70 places d’àrea blava, 134 places d’àrea DUM (càrrega i descàrrega) i gairebé 600 places per motocicletes

Tots els residents que necessitin consultar informació o resoldre qualsevol mena de dubte poden accedir a la pàgina web de l’àrea de Barcelona, trucar el telèfon 010 de tarifa gratuïta, o adreçar-se personalment a l’Oficina d’Atenció al Client al carrer Calàbria número 66 de dilluns a divendres de les 8 hores del matí.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar