08/04/2020

L’aparcament B:SM Parc de Recerca Biomèdica habilita un accés directe al Poliesportiu Claror Marítim

El Poliesportiu està operant com a hospital de campanya

Els Aparcaments de B:SM segueixen adaptant-se per facilitar la mobilitat al personal sanitari, i ja es dona servei a més de 1100 vehicles de professionals dels centres sanitaris de la ciutat

Davant l’emergència sanitària provocada per la COVID-19, la Xarxa d’Aparcaments de B:SM segueix oferint diferents alternatives per facilitar l’estacionament als professionals sanitaris i contribuir a la mobilitat que sigui essencial.

D’una banda, l’aparcament BSM P.R. Biomèdica ha finalitzat les obres d’adequació per donar suport al poliesportiu Claror Marítim, habilitat com a hospital de campanya en l’emergència per la COVID-19. Les obres s’han realitzat a la planta -3 (planta -2 de l’aparcament) i han consistit en obrir una porta d’180 cm per comunicar l’interior de l’aparcament amb el poliesportiu mitjançant el carril de circulació que envolta la pista pel darrera. A més, s’han realitzat dos tancaments amb pladur per sectoritzar l’aparcament i el poliesportiu i poder facilitar la mobilitat dels equips sanitaris de forma totalment independent i garantir la seguretat sanitària a la resta d’usuaris i treballadors.

Fins que sigui necessari, aquest aparcament queda reservat per a ús exclusiu dels seus abonats i l’accés de vianants es realitza únicament pel Passeig Marítim de la Barceloneta, quedant tancats els accessos per a vianants del C/Trelawny i del C/ Dr. Aiguader (Ronda Litoral).
 
D’altra banda, el llistat d’aparcaments que faciliten l’accés gratuït al personal sanitari segueix incrementant-se segons les necessitats sol·licitades per part dels diferents centres. En aquest sentit, i en coordinació amb les gerències dels propis centres sanitaris, s’estan adaptant dia a dia les necessitats dels treballadors i treballadores que es desplacen en vehicle privat, per contribuir d’aquesta manera a la seva mobilitat personal i facilitar-los l’accés de forma gratuïta.

Actualment,15 aparcaments de la xarxa de B:SM faciliten estacionament a professionals sanitaris, el que suposa més de 1100 vehicles amb una mitjana diària d’usos de 160 (de dilluns a divendres) i 95 usos (els caps de setmana). En total, des del passat 17 de març s’han registrat més de 1.800 usos en els diferents aparcaments de la xarxa B:SM.

Hospital del Mar  -  BSM Hospital del Mar + BSM Marina Port
Hospital Esperança  -  BSM Travessera de Dalt
Clínica Plató  -  BSM Pl. Bonanova + BSM Mitre-Putxet
Hospital Sant Pau  -  BSM Avda. Gaudí
Hospital Vall Hebron  -  BSM Sant Genís
Hospital de Barcelona  -  BSM Flos i Calcat
Grup Mutam  -  BSM Travessera de Dalt
P.S. Pere Virgili - CAP Larrad/CAP Gràcia  -  BSM Travessera de Dalt
P.S. Pere Virgili - CAP Barceloneta  -  BSM Hospital del Mar
Agència Salut Pública BCN  -  BSM Torrent de l’Olla
CAP Sardenya, 466  -  BSM Marina Gràcia
CAP Guinardó (ICS)  -  BSM Pg. Maragall
CAP Manso  -  BSM Mercat de Sant Antoni
Consorci Sanitari de Barcelona  -  BSM Hospital del Mar

L’accés als aparcaments seleccionats es fa per identificació de matrícula, que prèviament ha validat cada gerència, per tal de facilitar les entrades i sortides dels aparcaments i per afavorir la prevenció al reduir-se al mínim la necessitat de contacte, ja que a l’usuari se li obre automàticament la barrera sense necessitat d’aturar-se o extreure tiquet.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar