11/07/2017

L'Aparcament Encants s'incorpora a la Xarxa B:SM

B:SM té previst implementar-hi algunes millores, com la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i places d’aparcament per a cotxes i motos elèctriques

L’Aparcament Encants, situat al carrer Castillejos 158, sota el mateix Mercat consta de 8.042 m2 construïts en sola planta i disposa de 277 places per a cotxes, incloent-hi 4 places per a persones amb mobilitat reduïda, 79 places per a motocicletes i 10 places per a bicicletes.

Aquest aparcament és de titularitat municipal i des del mes de juny ha passat a formar part de la xarxa dels 43 aparcaments que gestiona l’empresa Barcelona de Serveis Municipals. Encants és el quart aparcament de Mercats de Barcelona (MMBB) que  gestiona B:SM, a més dels de Sagrada Família, la Boqueria i el Guinardó. Està previst que pròximament l’aparcament del Mercat de Sant Antoni també hi formi part.

B:SM té previst implementar-hi algunes millores, com per exemple, punts de recàrrega de vehicles elèctrics, places per a cotxes i motos elèctriques i consigna gratuïta. 

L’Aparcament Encants dóna servei als treballadors i paradistes del Mercat, als veïns de la zona El Fort Pienc del districte de l’Eixample, així com als clients del mercat i usuaris de la oferta cultural de l’entorn. Els usuaris podran gaudir de les modalitats d’abonament que disposa B:SM per als turismes com l’abonament complet durant les 24 hores, els abonaments d’horari diürn o nocturn, o bé productes de rotació com les targetes de pre-pagament (de 25h, 50h, i 100h), les targetes multidia (de 1, 3, 5 i 7 dies) i els vals horaris pels comerços de l’entorn. D’igual manera també s’ofereixen abonaments 24 hores per a motocicletes i bicicletes.

La gestió d’aquest aparcament és una encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona a B:SM, mitjançant l’acord adoptat per la Comissió de Govern en la sessió ordinària de 25 de maig de 2017.

 

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar