29/05/2018

L’AREA estrena nou web

S’ha construït un web més accessible, amb una imatge renovada i adaptat a tots els dispositius

Ja està operatiu el nou web de l’AREA, el sistema d’estacionament regulat de Barcelona, que compta amb una imatge renovada, molt més clara i entenedora i accessible. Una de les principals novetats és el cercador de la pàgina principal, que permet buscar a un l’adreça on l’usuari vol aparcar plànol interactiu, per comprovar quin tipus de zones d’estacionament hi ha al voltant, així com la ubicació exacta dels parquímetres i les totes les zones de residents.

Es tracta d’un web adaptat a tots els dispositius (ordinadors, mòbils i tauletes), amb noves característiques que permeten a l’usuari accedir a la informació de manera més ràpida i eficient. Per millorar el servei que s’ofereix al ciutadà, s’han incorporat panells d’informació amb el temps del dia, la qualitat de l’aire (amb indicacions específiques en cas de declaració d’episodi de contaminació atmosfèrica) i l’accés en temps real al perfil de twitter de Barcelona Mobilitat.

També s’ha redissenyat la secció de tràmits, des d’on s’accedeix de manera més directa i més comprensible, a tots els tràmits relacionats amb l’estacionament regulat, com són la sol·licitud de la targeta d’AREA, els duplicats, el canvi de zona de residència o l’anul·lació de denuncies, entre d’altres.

Més informació a http://barcelona.cat/AREAestacionament

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar