27/07/2015

L’AREA verda serà gratuïta durant el mes d’agost

De l’1 al 31 d’agost, l’AREA verda i bona part de l’AREA blava restaran lliures de pagament, mentre que es mantindrà la regulació a les zones exclusives per residents

A partir de l’1 d’agost i fins el 31, les zones d’estacionament d’AREA verda seran gratuïtes, així com bona part de les zones d’AREA blava. Aquesta és una mesura dirigida a apropar l’AREA verda als usuaris, fent-la més pràctica i còmode, a la vegada que s’adapta el servei a les necessitats de la ciutat durant el mes d’agost. D’altra banda, es mantindrà la regulació de zones exclusives per a residents, on només poden estacionar els veïns.

L’AREA blava de pagament es manté en algunes zones de gran concurrència amb les tarifes habituals, així com també es manté la regulació de les zones exclusives per autocars. A tots els parquímetres de la ciutat s’ha situat un codi QR a través del qual els usuaris podran accedir al mapa de les zones de pagament de forma àgil, directament des del seu smartphone. També és pot consultar tota la informació a www.bcn.cat/area.

Pagament amb apparkB

Els usuaris de l‘AREA poden aprofitar-se de l’aplicació apparkB, que permet pagar els estacionaments directament des del mòbil de manera molt més fàcil i còmode, sense necessitat de desplaçar-se al parquímetre i pagant pel temps real d’estacionament. L’app compta també amb un sistema d’avisos que permet renovar el temps d’aparcament des del mòbil. Les empreses també es poden beneficar de molts avantatges en la gestió de l’estacionament de les seves flotes de vehicles.

El pròxim setembre farà 2 anys de la implementació de l’apparkB, i està previst que aquest més de juliol es superin els 2 milions de tiquets tramesos, el que representa una mitjana de més de 6.500 tiquets diaris. L’aplicació compta amb la confiança de més de 82.000 usuaris i s’han efectuat més de 135.000 descàrregues. Tota la informació sobre l’apparkB la pots trobar fent clic aquí.

Descarrega l'aplicació:

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar