17/03/2021

L’Estació d’Autobusos Barcelona Nord incorpora dues noves línies d’excursió

Es tracta dels recorreguts de temporada d’Skibus, organitzats per l’agència Viatges Plus del grup Sagalés , que realitzen excursions d’un dia a les estacions d’esquí de Masella i La Molina, i estaran operatives fins el 4 d’abril

Fins ara, aquests busos tenien la sortida a Plaça Catalunya, i s’han traslladat a l’Estació Barcelona Nord, fruit de la reordenació de l’espai urbà del centre de la ciutat, per oferir una millor experiència a usuaris i operadors

Dues noves sortides d’autobusos tenen, des d’aquesta setmana, el seu punt de sortida des de l’Estació d’Autobusos Barcelona Nord. Es tracta de les línies d’excursió d’Skibus, organitzades per l’agència Viatges Plus del grup Sagalés, que realitzen recorreguts d’anada i tornada en un mateix dia a les estacions d’esquí de la Masella i La Molina, respectivament. D’aquesta manera, Barcelona Nord es mostra com l’espai idoni per a incorporar la oferta d’autobusos per a aquest tipus de viatges, tant pels viatgers i viatgeres, que poden gaudir de totes les comoditats necessàries, com pels operadors.

Aquestes excursions tenien, fins ara, el seu punt de sortida a Plaça Catalunya, i el seu trasllat  a l’Estació d’Autobusos Barcelona Nord és fruit de la reordenació de l’espai urbà del centre de Barcelona, amb l’objectiu d’oferir més serveis i comoditats als viatgers, afavorir la connectivitat amb el transport públic i minimitzar l’impacte de l’estacionament de busos a la ciutat.

Les excursions d’Skibus en direcció Masella donen servei els dimarts i dijous, mentre que la que va direcció a La Molina, està operativa els dimecres i divendres. L’hora de sortida d’ambdues línies és a les 6:30h del matí i l’arribada, també a l’Estació d’Autobusos Barcelona Nord, es produirà, aproximadament, a les 18:45h. Les línies estaran operatives fins el 4 d’abril.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar