05/04/2019

L’estacionament regulat a la zona de platges inaugura la seva temporada

Aquest any es posen 330 places a disposició dels ciutadans, entre l’1 d’abril i el 30 de setembre

A partir d’abril i fins el 30 de setembre es posen a disposició dels ciutadans les places d’estacionament regulat de la zona de platges a l’Avinguda del Litoral del districte de Sant Martí. Per la temporada de 2019 s’ofereixen 330 places: les 150 places d’estacionament regulat ja existents a la zona compresa entre el c. Joan Miró i el c. Llacuna i 180 noves places d’estacionament regulat a la zona compresa entre el c. Jaume Vicenç Vives i el c. Llacuna.

L’horari de regulació d’aquestes places durant la temporada 2019 serà de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h de dilluns a diumenge, festius inclosos, i cal recordar que dins d’aquest l’horari és obligatori obtenir el corresponent tiquet d’estacionament.

La regulació de l’estacionament a la zona de platges te l’objectiu de que el major número de persones es pugui beneficiar de poder estacionar a la via pública al costat de les platges urbanes i per això, un cop arribat el temps màxim d’estacionament que indiqui el senyal vertical corresponent, cal deixar la plaça lliure per tal que sigui ocupada per un altre usuari.

Obtenció dels tiquets

Per obtenir els tiquets d’estacionament en aquestes places regulades es recomana que els usuaris utilitzin el servei apparkB de l’aplicació gratuïta smou. Aquest servei permet pagar l’estacionament per minuts exactes d’estacionament a les places Blaves i Verdes de forma digital i obtenir un tiquet digital que permet ser comprovat de forma segura i en temps real pel dispositiu del vigilant i, per tant, no és necessari la utilització de parquímetre ni col·locar el tiquet al vehicle.

Per a més informació i descàrrega d’aplicacions d’AREA:
barcelona.cat/AREAestacionament

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar