09/10/2015

L’Oficina d’AREA verda es trasllada a la nova seu corporativa de B:SM

A partir del pròxim 13 d’octubre, l’Oficina quedarà integrada dintre del servei d’Atenció al Client de B:SM, ubicat a la nova seu al carrer Calàbria 66

L’Oficina d’AREA Verda, fins ara situada a la plaça Carles Pi i Sunyer 8, es trasllada a la nova seu corporativa de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), ubicada al carrer Calàbria 66. El canvi serà efectiu a partir del pròxim dimarts 13 i, d’aquesta manera, l’Oficina quedarà integrada dintre del nou Servei d’Atenció al Client de B:SM.

A la nova Oficina d’Atenció al Client es podran fer de manera presencial tots els tràmits relacionats amb l’AREA verda i blava, com altes o duplicats de targeta, i també s’atendrà de manera telefònica qualsevol incidència relativa als parquímetres o a les aplicacions mòbils ApparkB i areaDUM. També es podran realitzar tots els tràmits referents a la xarxa d’Aparcaments de B:SM, i està previst que pròximament s’integri la possibilitat de realitzar tots els tràmits de B:SM que fins ara es poden fer en línia i les altes de socis del ZooClub i el TibiClub.

Fins ara, el promig de visites que rebia l’Oficina d’AREA verda era de 140 persones al dia, amb puntes de fins a 400 visites diàries en moments clau, per exemple, a l’hora de trametre els tiquets trimestrals.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar