15/06/2020

L'smou ara també a Esplugues i Castelldefels

A partir d’ara, també es podrà treure tiquet per estacionar a les zones regulades d’aquests dos municipis de manera fàcil i còmoda a través de l’app mòbil

L’smou, l’app de mobilitat personal de Barcelona que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat, segueix creixent i amplia el seu abast incorporant Esplugues de Llobregat i Castelldefels. Així, a partir d’ara, els usuaris de l’app podran treure el tiquet d’estacionament en aquests dos municipis des del mòbil, de manera molt fàcil i còmoda i sense necessitat d’anar al parquímetre.

D’aquesta manera, Esplugues de Llobregat i Castelldefels se sumen a la resta de municipis de l’àrea metropolitana que ja estaven disponibles a l’app smou: Barcelona, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramanet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern. Això suposa un valor afegit pels usuaris i usuàries, que podran moure’s per totes aquestes localitats i pagar-ne l’estacionament regulat en superfície des d’una única aplicació al mòbil.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar