07/06/2019

L’smou supera els 100.000 usuaris

Més del 95% dels usuaris que paguen el tiquet d’estacionament regulat per minuts amb el mòbil, ho fan a través d’smou

En només quatre mesos, l’smou, l’app de Barcelona que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat, ha arribat a 102.303 usuaris registrats una xifra considerable i, entre tots ells, han realitzat gairebé 800.000 operacions d’estacionament. D’aquesta manera, l’smou es consolida com l’aplicació preferida dels, ja que més del 95% dels usuaris que paguen el tiquet d’estacionament regulat a través del mòbil ho fan a través d’smou.

L’smou és l’app de Barcelona que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat i que permet, a través del servei apparkB, aparcar a les places blaves i verdes de Barcelona sense necessitat d’haver d’anar al parquímetre i pagar només pel temps exacte d’estacionament, estalviant temps i agilitzant el procés.
 
De la mateixa manera, també es pot pagar a través d’smou l’estacionament regulat a L’Hospitalet de Llobregat,Sant Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, el que suposa un valor afegit pels usuaris i usuaris, que podran moure’s per aquestes localitats i estacionar-hi des d’una única aplicació al mòbil. A banda, els usuaris també poden trobar informació sobre la xarxa d’Aparcaments B:SM, Bicing, la xarxa de recàrrega elèctrica Endolla Barcelona o els carsharings Drivy i Ubeeqo.

Smou aplicació dinàmica i en constant creixement, que anirà evolucionant i incorporant nous serveis, com la possibilitat d’accedir de manera àgil als aparcaments B:SM i poder fer-ne el pagament a través d’smou. L’app està disponible tant per dispositius iOS com Android, i es pot descarregar de manera gratuïta. El registre és molt senzill, i es podrà fer de manera estàndard a través de la pròpia aplicació o de la pàgina web www.smou.cat.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar