18/04/2018

Més de la meitat dels residents gestionen el seu estacionament a través de l’app ONaparcar residents

L’aplicació mòbil compta ja amb més de 50.000 usuaris

L’aplicació mòbil ONaparcar residents, que permet als residents registrats a l’AREA gestionar l’estacionament del seu vehicle, ha aconseguit consolidar-se entre la ciutadania en els seus primers 6 mesos de vida. ONaparcar residents ja compta amb més de 50.000 usuaris, el que suposa que més de la meitat dels residents actius (el 52%) ja gestionen els seus tiquets d’aparcament a través de l’app. 

La possibilitat de personalitzar el número de dies de validesa del tiquet va fer que el 56% dels usuaris obtinguessin un tiquet per més de 31 dies, la majoria d’ells fins a final d’any. El 30% dels tiquets es van obtenir per a una validesa d’entre 1 i 7 dies, mentre que el 14% restant van ser tiquets amb una validesa d’entre 8 i 31 dies.

Fàcil, àgil i flexible

ONaparcar residents fa que la gestió de l’estacionament sigui més fàcil, àgil i flexible per l’usuari, ja que es pot expedir el tiquet des de l’aplicació i no cal buscar un parquímetre o fer-ho a través de la pàgina web. A més, tampoc cal retornar al cotxe a deixar un tiquet en paper, ja que al fer-ho de manera telemàtica els vigilants de l’AREA podran comprovar la validesa de l’estacionament comprovant la matricular des de la pròpia aplicació.

A banda, l’aplicació mostra al mapa la zona exacte on cada resident està autoritzat a aparcar, pot veure un historial detallat amb tots els seus tiquets validats per matrícula i la possibilitat de gestionar anul·lacions de denúncies. L’app dóna als usuaris les màximes garanties d’ús, donat que Catcert certifica els processos de comptatge de temps i el pagament amb targeta és segur i acompleix amb l’estàndard PCI DSS.

Més informació a www.areaverda.cat

 

 

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar