20/07/2018

Música i màgia al Tibidabo

El diumenge 22 tindrà lloc un concert solidari de la mà de l’escola Vozes, que treballa per la integració a través de la música

El pròxim diumenge 22 de juliol, el Parc Tibidabo es convertirà en l’escenari d’un concert solidar de la mà de l’escola VOZES, un projecte musico-social que treballa per la integració a través de la música i que pretén contribuir en el canvi social. El concert tindrà lloc a les 20h a la Plaça dels Somnis, i es dividirà en dues actuacions, una a càrrec de l’escola de petits i una altra a càrrec de l’escola d’adults.

Vozes ofereix accés gratuït a la formació musical a infants a partir de 3 anys i sense límit d'edat, a través de 16 Espais Vozes ubicats a escoles públiques, instituts o centres cívics. Treballen a través de la música com a principal via per a la millora social i intel·lectual, obtenint resultats més enllà dels musicals, com millores en les competències personals, en el rendiment escolar o en la qualitat de l'entorn familiar.
  
Tibidabo Màgic

Dissabte i diumenge, els visitants del parc també podran gaudir de l’espectacle de màgia “Encara Belluga”, emmarcat dintre del Tibidabo Màgic, que es celebra cada cap de setmana de juliol. Es tracta d’un espectacle participatiu, a càrrec de la maga Montserrat Escopinya, on el públic trobarà una barreja d’humor, màgia i improvisació.

El show es podrà gaudir a la Plaça dels Somnis a les 20:30h i 21:30h el dissabte, i a les 17:30h i 18:30h el diumenge.

Horari d’estiu
Com és habitual, el Parc ha adaptat el seu horari a l’estiu i estarà obert de dimecres a diumenge des de les 11h. Al juliol l’horari de tancament dependrà del dia de la setmana: dimecres, dijous i divendres a les 21h, dissabte a les 23h i diumenge a les 22h. Durant l’agost, com a novetat, el Parc obrirà cada dia fins a les 23h. Les dues primeres setmanes de setembre es mantindrà l’horari estival. Es poden consultar els horaris d’obertura fent clic aquí.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar