23/11/2018

Nadal al Parc d’Atraccions Tibidabo

Espectacles, cinema i activitats en família omplen la programació especial de Nadal que comença el pròxim dissabte 24 de novembre

El  Parc d’Atraccions Tibidabo ha fet pública la seva programació d’activitats i espectacles familiars de la temporada nadalenca, que començarà el 23 de novembre i s’estendrà fins al 5 de gener.
De les activitats programades aquesta nova temporada de Nadal, destaquen Un Nadal de pel·lícula, un espectacle Els Pepsicolen, amb l’animador Pep Callau; el film 4D El Petit Príncep i l’espectacle de Marionetes de Nadal “Tibimarionetarium”.

Espectacles i Activitats especials de Nadal

Un Nadal de pel·lícula

Del 24 de novembre de 2018 al 5 de gener de 2019 a les 16:30 h (dies d’obertura del Parc)
La companyia amiga del Parc d’Atraccions del Tibidabo, Els Pepsicolen, amb l’animador Pep Callau, presenta un espectacle de cicle festiu per a les festes de Nadal, En Pep Callau i els Pepsicolen es transformen en un equip de rodatge professional que han de rodar el nou espot publicitari de Nadal al Parc. Un director extravagant, un músic sensacional, un tècnic d’alçada, una regidora molt nerviosa i un públic que haurà de participar perquè quedi un espot d’allò més nadalenc.

Després de l’espectacle “Il·lusions”, basat en els contes de Dickens, del  muntatge “Pastorets”, a partir de la dramatúrgia de Folch i Torres i el musical espectacle “Marramangu de Nadal” arriba “Un Nadal de pel·lícula”.

Tibimarionetarium de Nadal

Del 24 de novembre de 2018 al 5 de gener de 2019 (dies d’obertura del Parc)
Un espectacle nadalenc de marionetes, protagonitzat pels personatges més significatius del Marionetarium acompanyats d’altres clàssics i amb d’altres creats de nou per a l’ocasió, com les mascotes del Tibidabo, on la música i la neu són també protagonistes.

En Julio Jaleo, en Bròquil Samfaina, l’Àvia de les Neus, el Maestro Semprini, les Mascotes del Tibidabo, el Ninot de Neu, la Guitarrista i l’Acordionista, Papa Noel i en  Karam no faltaran a l’ocasió.
 

El Petit Príncep en cinema 4D al Dididado

Del 24 de novembre de 2017 al 5 de gener de 2018 (dies d’obertura del Parc)
Un clàssic de sempre, El Petit Príncep, està de tornada en una aventura extraordinària. Els visitants podran reviure la màgia de la simpàtica història d'Antoine de Saint-Exupéry i submergir-se en un viatge espectacular, volar al costat d'aquests herois valents, viatjar cap al planeta de la música, despertar al simpàtic gegant de pedra i esquivar les urpes de metall d'un drac ferotge. Els visitants podran gaudir d’un fantàstic viatge més enllà de la seva imaginació.

Les Festes

Cap de setmana dels Avis i les Àvies, el 22 i 23 de desembre
El  Tibidabo acull la cinquena edició de la Festa dels Avis i Àvies que permet l’entrada gratuïta a totes les parelles formades per avi/àvia i nét/a que visitin el Parc plegats. D’aquesta manera el Tibidabo vol retre un petit homenatge a la figura dels avis i àvies com a educadors dels infants i, per això, se’ls convida a gaudir plegats del Parc, de totes les atraccions i espectacles.

Les persones més grans de 60 anys també tindran l’entrada gratuïta aquests dos dies.
 
La Cançó de Pau, el 28 de desembre

La “Cançó de Pau” és una festa solidària pròpia del Parc d’Atraccions Tibidabo i aquest any arriba a la seva vint-i-dosena  edició. Es tracta d’una de les festes més antigues que se celebren al Parc i té com a objectiu potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, en un cant a favor de la pau al món.

La festa tindrà lloc el pròxim 28 de desembre i, en aquest dia, podran accedir gratuïtament al Parc les parelles formades per un adult i un nen o nena (fins a 14 anys), sempre que entrin abans de les 11:30 h i aportin una donació de 2 euros per persona a favor d’UNICEF (amb qui el Parc té un acord de col·laboració des del 2012)
Cada any reconegudes personalitats públiques i del món de la cultura participen de la Festa com a “Ambaixadors de Pau” i ajuden a transmetre el missatge de suport a la tolerància la solidaritat, el respecte als més petits i la pau al món. 

Els nens i nenes que visiten el Parc aquell dia escriuen textos demanant la pau al món en el “Llibre de la Pau del Tibidabo” i els ambaixadors de Pau són els encarregats d’escollir alguns dels missatges que han escrit i de fer-los públics com a portaveus del missatge de pau.  
 
CALENDARI D’OBERTURA

El Parc estarà obert durant aquestes dates amb horaris especials:
Novembre: dies 24 i 25
Desembre:
-    Caps de setmana: 1, 2, 15 i 16
-    Pont de la Inmaculada: del 6 al 9
-    Festes de Nadal: del 22 al 31 (excepte dies 25 i 26)

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar