01/12/2017

Nadal al Parc d’Atraccions Tibidabo

Les tradicionals “Festa dels Avis i Àvies” i la “Cançó de Pau” ja tenen data

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha fet pública la seva programació d’activitats i espectacles familiars de la temporada nadalenca, que començarà el 2 de desembre i s’estendrà fins el 5 de gener. 

De les activitats programades aquesta nova temporada de Nadal, destaquen el Marramangu de Nadal, un espectacle Els Pepsicolen, amb l’animador Pep Callau; el film 4D El Petit Príncep i els Tallers de creativitat de LEGO Education al Creatibi.

Espectacles i Activitats especials de Nadal 

Marramangu de Nadal 

Del 2 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018 a les 16:30h (dies d’obertura del Parc)

La companyia amiga del Parc d’Atraccions del Tibidabo, Els Pepsicolen, amb l’animador Pep Callau, presenta un espectacle de cicle festiu per a les festes de Nadal, combinant un conte teatral i l’animació musical per gaudir de l’esperit nadalenc en família a partir de la il·lusió, la màgia del teatre i l’experiència d’aquesta emblemàtica companyia. Després de l’espectacle “Il·lusions”, basat en els contes de Dickens, del  muntatge “Pastorets”, a partir de la dramatúrgia de Folch i Torres, arriba el nou espectacle “Marramangu de Nadal”. 

Una barreja explosiva del tot el bo i millor de la companyia Pep Callau i Els Pepsicolen. Un muntatge trepidant, imparable i sorprenent, on la improvisació es converteix en espectacle fent que el públic en formi part i en sigui protagonista. És una experiència única de viure aquesta festa, un marremangu d’emocions, compartides amb tota la família que tatuarà dins dels ulls del públic l’esperit del Nadal fet d’explosions d’emocions.

Tibimarionetarium de Nadal

Del 2 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018 (dies d’obertura del Parc)

Un espectacle nadalenc de marionetes, protagonitzat pels personatges més significatius del Marionetarium acompanyats d’altres clàssics i amb altres de nou creats per a la ocasió com les mascotes del Tibidabo, on la música i la neu són també protagonistes.

En Julio Jaleo, en Bròquil Samfaina, l’Àvia de les Neus, el Maestro Semprini, les Mascotes del Tibidabo, el Ninot de Neu, la Guitarrista i l’Acordionista, Papa Noel i en  Karam no faltaran a l’ocasió. 

Tallers de creativitat al Creatibi de LEGO Education 

Del 2 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018 (dies d’obertura del Parc)

A la zona Free Play nens, nenes i famílies poden ornamentar l'espai amb les decoracions que construeixin amb peces LEGO Education. Fins i tot, hi haurà un arbre de Nadal per penjar-hi els ornaments més creatius. A més, podran participar als Tallers de Creativitat de Nadal, que es realitzen al llarg del dia i estan adaptats als diferents grups d'edat: 3-5 anys, 6-8 anys i 9-12 anys. 

El Petit Príncep en cinema 4D al Dididado 

Del 23 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018 (dies d’obertura del Parc)

Un clàssic de sempre, El Petit Príncep, està de tornada en una aventura extraordinària! Els visitants podran reviure la màgia de la simpàtica història d'Antoine de Saint-Exupéry i submergir-se en un viatge espectacular, volar al costat d'aquests herois valents, viatjar cap al planeta de la música, despertar al simpàtic gegant de pedra i esquivar les urpes de metall d'un drac ferotge. Els visitants podran gaudir d’un fantàstic viatge més enllà de la seva imaginació

Les Festes

La Festa dels l’Avi i les Àvies, el 27 i 28 de desembre 

El  Tibidabo acull la quarta edició de la Festa dels Avis i Àvies que permet l’entrada gratuïta a totes les parelles formades per avi/àvia i nét/a que visitin el Parc plegats.  El Tibidabo d’aquesta manera vol retre un petit homenatge a la figura dels avis i àvies com a educadors dels infants i per això se’ls convida a gaudir del Parc plegats i de totes les atraccions i espectacles. 

Les persones més grans de 60 anys també tindran l’entrada gratuïta aquests dos dies. 

La Cançó de Pau, el 29 de desembre 

La “Cançó de Pau” és una festa solidària pròpia del Parc d’Atraccions Tibidabo i aquest any arriba a la seva vint-i-una edició. Es tracta d’una de les festes més antigues que se celebren al Parc i té com a objectiu potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, en un cant a favor de la pau al món.

La festa tindrà lloc el proper 29 de desembre i en aquest dia les parelles formades per un adult i un nen o nena (fins a 14 anys) podran accedir gratuïtament al Parc, sempre i quan entrin abans de les 11:30h i s’aporti una donació de 2 euros per persona a favor d’UNICEF (amb qui el Parc té un acord de col•laboració des del 2012)

Cada any reconegudes personalitats publiques i del món de la cultura participen de la Festa com a “Ambaixadors de Pau” i ajuden a transmetre el missatge de suport a la tolerància la solidaritat, el respecte als més petits i la pau al món.     

Els nens i nenes que visiten el Parc aquell dia escriuen textos demanant la pau al món en el “Llibre de la Pau del Tibidabo” i els ambaixadors de Pau són els encarregats d’escollir alguns dels missatges que han escrit i de fer-los públics com a portaveus del missatge de pau.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar