18/12/2017

Nadal al Zoo de Barcelona

Experiències per a tota la família i els casals omplen la programació d’activitats de la temporada de Nadal. L’exposició “Invertebrats espectaculars 2” prorrogada fins a l’abril 

El  Zoo de Barcelona ha fet pública la seva programació d’activitats de la temporada nadalenca, que s’estendrà fins el 7 de gener. Aquestes activitats ha estat dissenyades per crear vincles de respecte i estimació duradors amb el nostre entorn natural a través de la diversió, els valors i els nous coneixements.
De la programació d’aquesta temporada destaquen les noves temàtiques incorporades a les activitats obertes que el Zoo ofereix als seus visitants dintre del preu de l’entrada, al voltant de temes com el benestar animal, el reciclatge i la conservació de l’amenaçat tritó del Montseny.
 
Promocions especials
Per facilitar la visita al Zoo durant aquests dies de festa, el Zoo ha posat en marxa des del dia 1 de desembre una promoció del 50% de descompte en les entrades on line, vàlides durant 6 mesos, i que estarà activa fins al dia 7 de gener. També fins a aquesta data, totes les persones que es vulguin fer sòcies del Zoo Club poden fer-ho estalviant-se la quota d’inscripció i visitar el Zoo tantes vegades com vulguin durant 1 any.


Activitats obertes
Taller de reciclatge, La ruta de la fulla, Enriquiments bestials, El Tritó del Montseny, Cuida’l, Petits grangers, Pensa en taronja.
Tots els caps de setmana, festius i dies de vacances escolars, a partir del 17/12
(Incloses al preu de l’entrada). Al web del Zoo es poden consultar dates i horaris de totes aquestes activitats. No cal fer reserva (places limitades).

Les educadores del Zoo han preparat activitats per als nens i els no tan nens per aprendre a fer de grangers, a triar i cuidar les mascotes i conèixer molts dels animals del Zoo, els seus hàbitats i la seva situació a la natura, a través de jocs, manualitats i utilitzant les eines del naturalista. Per a aquests dies, es posen en marxa noves experiències relacionades amb la tasca que du a terme el Zoo per  garantir el benestar dels animals a través de la creació d’estímuls, el que s’anomena “enriquiment de la conducta”,  amb el reciclatge --quins residus produeix el Zoo i com els gestiona--, la flora present al Zoo i al nostre entorn, i un taller especial dedicat al programa de preservació del tritó del Montseny, l’únic vertebrat endèmic de Catalunya i un dels amfibis més amenaçat d’Europa, que té ara un Projecte Life de la Unió europea.
 


Conta Contes
Els dies de festa la imaginació vola pel Zoo: un dels dinamitzadors del Zoo, divertit i ocurrent com ell sol, espera els nens i nenes que visiten el Zoo per explicar-los contes  amb els animals com a protagonistes. No cal fer reserva (lloc, dates i horaris al web del Zoo).

Exposició Invertebrats espectaculars 2
El Zoo ha prorrogat  fins al 2 d’abril  aquesta exposició amb animals vius, organitzada en col·laboració amb l’expert Sergi Romeu, per donar a conèixer el món dels artròpodes invertebrats i aprendre a respectar-los.  A través de l’observació, el contacte directe i els plafons explicatius, el públic aprèn molts detalls i curiositats sobre milpeus, aranyes, marietes, papallones i molts altres animals espectaculars. L’exposició està oberta els caps de setmana i festius i proposa també un taller interactiu. Tota la informació al web del Zoo.

Casals i Dies de Zoo  (Activitats de pagament)
Per Nadal, Setmana Santa, durant els mesos d'estiu i també els dies de lliure disposició de les escoles, els nens i nenes poden venir al Zoo a passar unes vacances educatives i emocionants. Els casals del Zoo són una opció única de lleure didàctic que apropa el món de la fauna als infants i joves, i fomenta el respecte per la biodiversitat i el medi ambient.
Opció de matí i de matí i tarda. Informació de preus i descomptes per a socis del Zoo Club al web del Zoo.
Per a les pròximes setmanes, el Zoo ofereix els següents Casals i Dies de Zoo:


Casals:
Dies 27, 28 i 29 de desembre: Casal de Nadal
Dies 2, 3, 4 i 5 de gener: Casal de Reis
Per saber com treballem, d’on vénen els animals i veure’ls de més a prop


Dies de Zoo:
21 de desembre: “Comença el Nadal”
Els dies abans de Nadal són sempre molt especials, i al Zoo proposem una jornada diferent i inoblidable. Sota el lema “treballem per la natura” i envoltats pels animals que més agraden als petits, els nens i nenes descobriran quin perills els amenacen als seus hàbitats i què podem fer per ajudar-los. Una experiència reveladora per aprendre a ser més responsables amb el nostre entorn.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar