04/07/2018

Nits de Jazz al Park Güell

Els concerts i les diferents activitats culturals s’han organitzat en col·laboració amb el MUHBA

El Park Güell és escenari d’un cicle de 4 concerts, organitzats de manera conjunta amb el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), que evoquen aspectes i episodis de la relació rica i diversa entre Barcelona i la música jazz. El cicle de concerts suposa un viatge des de l’arribada d’aquella nova música vital, desinhibida i alliberadora als anys vint, i fins als nostres dies.

El pròxim divendres 6 de juliol tindrà lloc el concert “Evocacions del Jamboree i la Cova del Drac”, amb Josep M. Farràs, Toni Solà i Ignasi Terraza Trio; i el 13 de juliol es celebrarà un concert que evocarà una de les figures de la música jazz i la seva relació amb la ciutat, “Luis Armstrong i Barcelona”, a carrer dels Jazz Care Alls Stars. Tots dos concerts començaran a les 22h.

Activitats culturals gratuïtes

El cicle de concerts porta associades diverses activitats culturals gratuïtes associades, per acostar el Park a la ciutadania:

-    “El Park Güell i Barcelona”: Visita a la Casa del Guarda del Park Güell i itinerari que ressegueix el procés de construcció i formalització del parc i la seva relació amb la ciutat de Barcelona. 5 d’agost i 2 de setembre (de 9h a 11h)

-    “Gràcia 1900. L’aparador burgués d’un barri obrer”: Recorregut pels carrers de la vila de Gràcia on encara avui podem admirar les grans cases del tombant del segle xx, i on trobem traces dels conflictes i les contradiccions característic de la metròpoli moderna. 16 de setembre (de 10:30h a 13:30h)

-    “Güell, Gaudí i Barcelona. L’expressió d’un ideal urbà”: Visita comentada a l’exposició de la casa del Guarda del Park Güell, un dels pocs exemples d’habitatge modest construïts per Antoni Gaudí. 11, 18 i 25 de juliol (de 21.30 a 22:30h)

-    “La conquesta dels turons”: Itinerari des del MUHBA Turó de la Rovira fins al Park Güell que descriu el creixement de la ciutat. 18 de juliol (de 19h a 21.30h)

-    “Barcelona 1902: urbanitzar la muntanya pelada”: Itinerari pel Park Güell que explica el procés de construcció i formalització del parc. La ruta envolta el recinte monumental del Park Güell però no hi entra. 11 i 25 de juliol (de 19h a 21h) i 9 de setembre (de 10:30h a 13:30h)

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar