01/08/2018

Nou espectacle Làser al Tibidabo

Es tracta d’un show audiovisual nocturn, que tindrà lloc al Parc totes les nits d’agost

Avui s’inaugura al Parc d’Atraccions Tibidabo 7ART, un nou espectacle làser, que fa un recorregut per la història del cinema amb un desplegaments audiovisual totalment renovat. L’espectacle tindrà lloc cada nit entre avui i el 2 de setembre, a les 22:00h a la Plaça dels Somnis, i l’horari nocturn permetrà als visitants poder gaudir del contrast de tots els efectes de llums, que aniran acompanyat de diferents animacions i música en directe dels clàssics del cinema.

Una altra novetat de l’estiu és el joc “Emocions al cor del Tibidabo”, protagonitzats per Ti, Bi, Da i Bo, les mascotes del Parc. Cada dia de 14h a 15, al Teatre del Cel, s’animarà a totes les famílies que escriguin o dibuixin una emoció que els provoca el Tibidabo dins d’un cor de colors, i totes aquestes emocions quedaran recollides a una pissarra magnètica, recopilant així totes les emocions que s’han despertat durant el dia.

Horari d’estiu

Com és habitual, el Parc ha adaptat el seu horari a l’estiu i, durant l’agost, el Parc obrirà cada dia fins a les 23h. Les dues primeres setmanes de setembre es mantindrà l’horari estival. Es poden consultar els horaris d’obertura fent clic aquí 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar