06/05/2015

Nova AREA verda a Horta-Guinardó amb 1.000 places preferents per a veïns

 

La nova zona 23 donarà servei a més de 6.000 ciutadans i entrarà en funcionament a partir del pròxim 18 de maig

Els veïnats dels barris del Guinardó i de Can Baró disposaran, a partir del 18 de maig, d’una nova zona d’AREA verda amb gairebé 1.000 places d’aparcament preferent per a residents. Més de 6.000 veïns podran fer ús d’aquestes places per estacionar els seus vehicles a la nova zona 23 i rebran la seva targeta que els acreditarà com a usuaris. D’entre aquests 6.000, hi ha 2.565 residents que fins ara formaven part de la zona 17, i que passaran ara a estar adscrits dintre de la nova zona 23, i que podran fer servir la mateixa targeta que fins ara.

La nova AREA verda preferent per a residents tindrà una zona de solapament, marcada amb groc al mapa i delimitada per la Ronda del Guinardó i l’Avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, on hi podran estacionar tant els usuaris de la nova zona 23 com els de la zona 17.


                         (fes clic per ampliar el mapa)

Les tasques de pintura i senyalització vertical van començar el passat 22 d’abril, i han continuat amb la instal·lació dels parquímetres. La implantació de la nova zona ja ha estat anunciada als veïns, que en breu rebran les corresponents targetes i podran començar a fer-ne ús a partir del pròxim 18 de maig.

Aquesta AREA verda funciona amb el mateix règim d’horaris i de pagament que la resta de la ciutat:

  • De dilluns a divendres entre les 08:00 hores i les 20:00 hores serà horari de pagament.
  • Els vehicles dels no residents que estacionin en aquest horari només ho podran fer un màxim de 2 hores seguides, pagant la corresponent taxa.
  • De les 20:00 hores a les 08:00 hores l’AREA verda l’estacionament serà lliure així com el seu pagament.

 Per més informació consulta www.areaverda.cat

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar