04/04/2018

Nova zona exclusiva per a residents a El Carmel

Els carrers Gran Vista i Mühlberg conformen la nova Zona 25 d’AREA

A partir del pròxim 16 d’abril es regularà l’aparcament a la calçada del carrer Gran Vista per tal que els veïns tinguin prioritat a l’hora d’aparcar. Tots els residents titulars d’un vehicle enregistrat al seu domicili podran gaudir de la possibilitat d’aparcar com a resident de la nova Zona 25.

D’altra banda, es reorganitzen les places d’estacionament de residents del carrer Mühlberg i, per tant, deixarà de pertànyer a la Zona 23 i passarà a formar part de la Zona 25.

Les places d’aquesta nova Zona 25 seran d’ús exclusiu pels residents i quedaran identificades amb pintura blanca i amb la paraula RESIDENTS escrita a cada plaça.

Durant els dies vinents, els veïns de la nova Zona 25 rebran als seus domicilis una carta amb la informació relativa a la seva nova zona de resident així com de l’ús de l’estacionament com a resident. En el cas dels veïns del carrer Gran Vista, al ser un carrer de nova incorporació a AREA, també rebran la targeta que els acreditarà per gaudir dels drets d’aparcament com a resident a la seva zona.

Obtenció dels tiquets de resident

Per obtenir els tiquets de residents, es recomana que els usuaris utilitzin l’aplicació mòbil exclusiva i gratuïta per a residents ONaparcar residents. Amb aquesta aplicació es poden obtenir tiquets des d’un dia i, com a màxim, fins a final d’any. En ser un tiquet digital, pot ser comprovat de forma segura i en temps real pel dispositiu del vigilant i, per tant, no és necessari la utilització de parquímetre ni col·locar cap distintiu ni tiquet en paper al vehicle.

A la nova Zona 25 no s’instal·laran parquímetres, però els residents que vulguin utilitzar-los per obtenir els seus tiquets, podran fer servir els parquímetres disponibles a qualsevol de les altres zones de resident.Tornar al llistat de notícies

 
Pujar