02/07/2018

Primer Corresponsable a la Transpirenaica

Gabriel Lopez, d'Administració i Comptabilitat, ha recorregut 59,8km a la travessa

Ja està en marxa la Transpirenaica Social Solidària, un recorregut de més de 800km entre el Cap d’Higuer, al País Basc, fins el Cap de de Creus, on 300 joves en risc d’exclusió social compartiran experiència amb més 200 professionals de diferents organitzacions. El primer dels Corresponsables de B:SM en participar ha estat el Gabriel Lopez, d'Administració i Comptabilitat, que ha completat 59,8Km en l'etapa entre Canfranc i La Casa de Hierro.

Més tard i en diferents etapes s’uniran al recorregut altre Corresponsables: l’Elisabet Cordoba de ZonaBus, la Nadia El Mouali de Park Güell, el David Mas d'Agent Cívics i el David Alcodori de Persones.

La Transpirenaica Social Solidaria és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el 2013 com un projecte educatiu amb l’objectiu de millorar la integració social de joves en risc d’exclusió, impulsant el seu talent fent servir la muntanya com a “aula”. B:SM participa en aquesta acció en el marc del programa d’Acció Social i Voluntariat, que aquest any està dedicat a la pobresa i exclusió social.

Podreu seguir cada una de les etapes i el dia a dia dels companys i companyes a Facebook, Twitter i Instagram; i a través de les etiquetes #TSS18, #BSMsolidari i #BSM_TSS18.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar