20/07/2018

Quart Corresponsable a la Transpirenaica Social Solidària

David Mas, d’Agents Cívics, ha caminat 40,8km entre l’estació d’esquí del Puigmal i Beget

Els Corresponsable continuen participant a la Transpirenaica Social Solidària. Aquest cop ha estat el David Mas, d’Agents Cívics, que s’ha sumat a la travessa realitzant el recorregut entre l’estaicó d’esquí del Puigmal i Beget, un camí de 40,5 quilòmetres. El David s’ha sumat a l'Elisabet Córdoba, de Zona Bus, i la Nadia El Mouali, de Park Güell, i Gabi López, d'Administració i Comptabilitat, que ja han participat a la marxa. El pròxim Corresponsable en afegir-se serà el David Alcodori, de Persones.

La Transpirenaica Social Solidaria és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el 2013 com un projecte educatiu amb l’objectiu de millorar la integració social de joves en risc d’exclusió, impulsant el seu talent fent servir la muntanya com a “aula”. B:SM participa en aquesta acció en el marc del programa d’Acció Social i Voluntariat, que aquest any està dedicat a la pobresa i exclusió social.

Podreu seguir cada una de les etapes i el dia a dia dels companys i companyes a Facebook, Twitter i Instagram; i a través de les etiquetes #TSS18, #BSMsolidari i #BSM_TSS18.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar