01/03/2021

S’amplia, amb més de 1.500 places, l’estacionament regulat per residents al Districte de Sant Martí

Està previst que les noves places verdes entrin en funcionament a partir d’abril, amb l’objectiu es prioritzar l’estacionament dels residents de la zona

Es crearan també 370 places noves per a moto i 38 places per a la Distribució Urbana de Mercaderies

A partir del pròxim 1 de març, s’iniciaran les tasques de senyalització per a implementar l’ampliació de la zona d’estacionament regulat al districte de Sant Martí, concretament de la Zona 28, delimitada per Rambla de Prim, la Gran via de les Corts Catalanes, el carrer de Sant Ramon de Penyafort i l’Avinguda d’Eduard Maristany. Amb aquesta ampliació, la zona creixerà en 1.511 places verdes amb l’objectiu de prioritzar l’estacionament dels residents. Els vehicles dels no residents només hi podran estacionar un màxim de dues hores dins l’horari de regulació que indiqui la senyal vertical de cada tram, i amb la tarifa corresponent en funció de l’etiqueta mediambiental del vehicle. A més, està previst crear 370 places noves per a motos i 38 places per a la Distribució Urbana de Mercaderies.

Els residents rebran al seu domicili informació sobre la seva zona de resident i el funcionament de l’estacionament. El tiquet d’estacionament s’haurà d’obtenir a través de l’app ONaparcar residents, amb la possibilitat de fer-ho amb validesa d’un dia fins a, com a màxim, un any. Com que es tracta d’un tiquet digital, pot ser comprovat de forma segura i en temps real pel dispositiu del vigilant i, per tant, no és necessari utilitzar el parquímetre ni col·locar cap tiquet de paper al vehicle. Tot i així, si és necessari, es pot imprimir un rebut del pagament realitzat al parquímetre. Està previst que la regulació de les noves places entri en funcionament a partir de la segona quinzena d’abril.
.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar