07/05/2021

S’amplia l’estacionament regulat d’AREA al districte d’Horta-Guinardó

Es regularan 846 noves places verdes amb l’objectiu de prioritzar l’estacionament dels veïns de la zona

Els residents empadronats dins d’aquesta ampliació, no caldrà que facin cap gestió per poder estacionar a les  noves places

S’han iniciat els treballs de senyalització per a realitzar l’ampliació de la zona 29 d’estacionament regulat al districte d’Horta-Guinardó. Amb aquesta ampliació es regulen 846 noves places verdes, amb l’objectiu de prioritzar l’estacionament dels residents de la zona. Aquells vehicles no residents, només podran estacionar-hi un màxim de dues hores dintre de l’horari que marqui la senyalització vertical i amb la tarifa que correspongui a l’etiqueta mediambiental del vehicle. També està previst crear 510 noves places per a motos i 49 noves places d’àrea DUM.
 
L’ampliació es porta a terme dins dels límits dels carrers de Coll i Alentorn, c. de Lisboa, c. de les Lletres, c. de Dante, Pg. Mare de Déu del Coll, c. de Lorda, Camí dels Àngels, c. de la Mare de Déu dels Àngels, c. del General Mendoza i Pg. de la Vall d’Hebron.

Els residents empadronats dins els límits d’aquesta ampliació, no caldrà que facin cap gestió per poder estacionar en aquestes noves places. Per obtenir els tiquets d’estacionament com a resident, es recomana l’ús de l’app gratuïta ONaparcar residents, amb la que es poden obtenir tiquets des d’un dia i, com a màxim, fins a final d’any. Es tracta d’un tiquet digital que pot ser comprovat de forma segura i en temps real pel dispositiu del vigilant i, per tant, no és necessari utilitzar el parquímetre ni col·locar cap tiquet de paper al vehicle.

Calendari d’implantació

El calendari d’implantació previst és el següent:

  • 06/05– 16/05: Pre-senyalització vertical al carrer indicant les dates en les quals no es podrà aparcar per dur a terme les obres de senyalització a cada carrer.
  • 17/05 – 13/06: Actuació de senyalització horitzontal (pintura de les noves places al carrer), senyalització vertical (instal·lació dels senyals verticals de regulació) i instal·lació de parquímetres, segons dates establertes per a cada carrer.
  • 14/06/2021: Activació de les noves places de la Zona 29.

 

 

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar