06/03/2019

S’amplien les places d’AREA al Districte de Sant Martí

S’inclouran nous carrers a les zones 7, 8 i 19 amb noves places Verdes

A partir del 4 de març s’inicien els treballs de senyalització per ampliar les places d’estacionament regulats al districte de Sant Martí, a la Zona 8, 9 i 19 de les àrees de resident d’AREA. Aquesta actuació, que donarà prioritat als veïns, es realitza com a resposta als suggeriments que els veïns han fet arribar pels diferents canals i a la petició traslladada pel propi Districte de Sant Martí.

Ampliació de la Zona 8

La Zona 8 regularà la zona compresa entre els carrers  d’Àvila, Llull, Zamora, Almogàvers, Pamplona i Tànger per tal que els veïns tinguin prioritat a l’hora d’aparcar i passaran a formar part de la Zona 8. Tots els residents d’aquesta ampliació que siguin titulars d’un vehicle enregistrat al seu domicili rebran durant la segona quinzena de març la targeta que els hi permetrà estacionar.

Les places que es regulen amb aquesta ampliació són places Verdes (estacionament mixt resident i forà) i s’identifiquen amb pintura verda. Això significa que, amb l’objectiu de prioritzar l’estacionament dels residents, els vehicles dels no residents a aquestes zones només podran estacionar un màxim de 2 hores dins de l’horari de regulació que indiqui el senyal vertical corresponent.

En el mateix marc d’actuacions, els veïns residents als carrers compresos dins dels límits de la pròpia zona 8, la 7 i la 19, que ja tenien drets d’estacionament a la zona, veuran que es regula també als seus carrers passant a ser part efectiva de la zona corresponent.

Obtenció dels tiquets

Per obtenir els tiquets d’estacionament com a resident, es recomana que els usuaris utilitzin l’aplicació mòbil gratuïta ONaparcar residents. Amb aquesta aplicació es poden obtenir tiquets des d’un dia i, com a màxim, fins a final d’any. En ser un tiquet digital, pot ser comprovat de forma segura i en temps real pel vigilant i, per tant, no és necessari utilitzar el parquímetre ni col·locar cap distintiu ni tiquet en paper al vehicle.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar