10/03/2021

Sant Boi de Llobregat s’uneix a l’smou

A partir d’ara es podrà treure tiquet per estacionar a les zones regulades d’aquest municipi de manera fàcil i còmoda a través de l’app mòbil

smou gestiona més de 90.000 places d’estacionament regulat a 11 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, incloent Sant Boi

L’aplicació també incorpora Virtuo, un nou servei de carsharing


L’smou, l’app de mobilitat personal de Barcelona i l’àrea metropolitana que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat, segueix creixent i amplia el seu abast incorporant el municipi de Sant Boi de Llobregat. Així, a partir d’ara, els usuaris de l’app podran treure el tiquet d’estacionament en aquests municipis des del mòbil, de manera molt fàcil i còmoda i sense necessitat d’anar al parquímetre.

D’aquesta manera, Sant Boi se suma a la resta de municipis de l’àrea metropolitana que ja estaven disponibles a l’app smou: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montgat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern. Això suposa un valor afegit pels usuaris i usuàries, que podran moure’s per totes aquestes localitats i pagar-ne l’estacionament regulat en superfície des d’una única aplicació al mòbil.

Amb aquesta incorporació, smou gestiona actualment un total de 90.205 places d’estacionament regulat al carrer en tots aquests municipis de l’Àrea Metropolitana, entre les que es troben les gairebé 60.000 existents a Barcelona.
 
Virtuo, nou servei de carsharing disponible

A banda, smou suma un nou servei de vehicle compartit, i els usuaris i usuàries de l’aplicació ja poden saber la disponibilitat dels cotxes de Virtuo, un servei de carsharing flexible i 100% digital. Virtuo es suma a Getaround i Ubeeqo i ja són 3 els operadors de carsharing que es visualitzen.

Smou també mostra al seu mapa la ubicació i informació de tots els vehicles de motosharing i bicisharing de Barcelona, essent la única app que mostra aquesta informació a temps real. En total, els usuaris i usuàries tenen accés a 6.673 motos compartides, de les 10 empreses amb llicència que hi ha a la ciutat, i 3.075 bicicletes, de 5 empreses diferents.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar