26/11/2020

Santa Coloma s’integra a SPRO

Amb aquesta incorporació ja són 8 els municipis inclosos a l’app metropolitana de càrrega i descàrrega: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern  i la pròpia Santa Coloma de Gramenet

L’app SPRO està destinada als professionals de la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM), i permet millorar i agilitzar l’estacionament en aquestes places

En 5 mesos des de la seva publicació, SPRO compta ja amb més de 65.000 usuaris actius


L’SPRO, l’app mòbil de gestió de l’estacionament a les places de càrrega i descàrrega de Barcelona i l’àrea metropolitana ha integrat un nou municipi: Santa Coloma de Gramenet. Amb aquesta incorporació, ja són 8 els municipis que SPRO posa a l’abast dels professionals de la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM), facilitant-los la gestió i concentrant en un únic espai les places d’estacionament de càrrega i descàrrega de Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, a més de la recent incorporada Santa Coloma de Gramenet.

Des de la seva publicació a finals del passat mes de juny, SPRO compta ja amb més de 65.000 usuaris actius i s’han realitzat gairebé 70.000 descàrregues. L’aplicació està disponible, de manera gratuïta, a iOS i Android.
La voluntat d’SRPO és la d’unificar i concentrar en un sol espai les places d’estacionament per a càrrega i descàrrega dels municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, per facilitar la gestió de l’estacionament als professionals. Es tracta d’una app en constant creixement i està previst que en un futur pròxim es vagin incorporant més municipis metropolitans.
 
SPRO, l’eina dels professionals de la distribució

L’aplicació té una usabilitat intuïtiva i segura, i permet activar l’estacionament de manera ràpida perquè els usuaris i usuàries puguin gaudir dels 30 minuts gratuïts per a realitzar la càrrega i descàrrega. Existeix la possibilitat de configurar i rebre alertes personalitzades, localitzar les places DUM a través de la geolocalització i conèixer el seu horari i revisar l’històric d’operacions, ja sigui amb un compte personal o d’empresa. A més, a la ciutat de Barcelona, es pot consultar també un sistema predictiu de disponibilitat de places lliures.

La distribució urbana de mercaderies (DUM) suposa una part important del trànsit que circula diàriament per les ciutats, i s’ha vist incrementat actualment per l’impuls del comerç electrònic com a conseqüència de la pandèmia. Per això és important la gestió que se’n fa des de SPRO, per fer més eficient aquest tipus de mobilitat afavorint una major rotació de les places de càrrega i descàrrega, optimitzant l’ús de l’espai, i adaptant-se millor a les necessitats dels professionals.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar