29/03/2018

Setmana Santa al Zoo de Barcelona

Els visitants del Zoo podran gaudir d’un gran ventall d’activitats incloses en el preu de l’entrada, que ofereixen una experiència entretinguda i educativa

El Zoo de Barcelona ha fet pública a la seva programació d’activitats per a aquesta Setmana Santa, que ha començat el 26 de març i acabarà dilluns 2 d’abril. Les activitats estan incloses en el preu de l’entrada i pretenen oferir una experiència alhora entretinguda i educativa que serveixi per crear vincles de respecte i estimació duradors amb el nostre entorn.

Aquest any, aprofitant la proximitat de la Setmana Santa amb el Dia mundial de l’aigua, el Zoo estén uns dies les accions de conscienciació relacionades i dedica alguns dels seus tallers interactius a aquesta temàtica, i també als boscos, tots dos elements essencials per a la vida.

Durant aquests dies, el Casal de primavera que organitza el Zoo també ha triat la protecció de la natura més propera com un dels seus eixos principals i els nens i nenes tot jugant aprenen per exemple la importància de les abelles i practiquen la “jardineria zoològica”, pensada per afavorir la presència de papallones i altres insectes pol·linitzadors als nostres espais més propers.

Es pot consultar tota la informació sobre aquestes activitats a la pàgina web del Zoo i la seva App.

Informació sobre altres activitats

“El tresor que amaguen les basses”

Fins a aquest divendres, tots els matins pots descobrir amb el fotògraf i naturalista Albert Lleal la diversitat biològica que amaguen les basses i tolls del nostre entorn, espais propers que és important preservar! Amb l’ajuda de microaquaris i instruments òptics i fotogràfics, podràs veure directament i de manera ampliada un munt de petits organismes. 

“Exposició Invertebrats espectaculars 2”

El Zoo ha prorrogat  fins al 14 d’octubre  aquesta exposició amb animals vius, organitzada en col·laboració amb l’expert Sergi Romeu, per donar a conèixer el món dels artròpodes invertebrats i aprendre a respectar-los.  

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar