05/10/2018

S'inaugura el nou Punt d’Atenció Ciutadana

S’ha adequat l’espai del carrer Calàbria 66, amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats de la ciutadania i d’assumir nous reptes

Ja està obert al Públic el nou Punt d’Atenció Ciutadana del carrer Calàbria 66, després de les obres de remodelació que s’han realitzat durant els últims dos mesos. S’ha adequat l’espai amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats de la ciutadania i d’assumir nous reptes, ampliant els serveis que es presten.

Així, a partir del 12 novembre, el Punt d’Atenció Ciutadana gestionarà el registre municipal de bicicletes, i incorporarà els serveis d’informació al voltant de l’electromobilitat, així com també les altes i les baixes per obtenir la targeta de vehicle elèctric. A partir de gener, també s’incorporarà tota l’atenció als usuaris de Bicing.

Amb l’adequació del Punt, es millora l’atenció que B:SM dóna a la ciutadania, tant dels nous serveis assumits com dels que ja es prestaven fins ara, i que es mantenen, com l’atenció al voltant de la Xarxa d’Aparcaments B:SM, l’AREA, la Grua Municipal, l’Estació d’Autobusos Barcelona Nord, el Zoo, el Park Güell i els Agents Cívics.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar