20/10/2017

Terror i diversió per a tots els públics al Parc d’Atraccions Tibidabo

El Parc allarga el seu horari habitual per oferir vespres d’entreteniment, diversió i molts ensurts per a tota la família 

S’apropa la nit més terrorífica de l’any i el Parc d’Atraccions Tibidabo s’omple de personatges molt divertits i també terrorífics. Decoració, espectacles i molts ensurts per a tota la família omplen la programació especial d’aquesta tardor al Tibidabo. 

Cercavila de Por amb els Pirates Fantasma 

Quan esclati el vespre l’Hotel Krueger tancarà les portes i les bruixes i els pirates fantasma ompliran els carrers del Parc amb un cercavila de por inspirat amb els personatges de la pel•lícula “La maledicció de la Perla Negra”. 

La tripulació de Pirates fantasma juntament amb el capità Barbosa, realitzaran un recorregut entre les atraccions del Parc i els seus visitants amb moltes sorpreses, música i escenografia úniques. 

Espectacle de cloenda especialment terrorífic, només per a valents   

Després del tancament oficial del Parc només s’hi podran quedar els més valents. S’allargarà l’horari d’obertura i les portes romandran obertes per acollir uns zombis vinguts d’arreu i inspirats en diverses pel·lícules de terror que ompliran el Parc amb una coreografia especialment dissenyada per a l’ocasió que no deixarà indiferents als qui s’atreveixin a quedar-se. 

Un espectacle de cloenda musical per acomiadar al públic en les nits més terrorífiques que el Parc ha acollit. Espectacle recomanat a partir dels 8 anys, nivell de por: Hotel Krueger. 

Nova escena addicional a l'interior de l'Hotel Krueger 

A partir del 28 d’octubre, tots aquells qui s’atreveixin a entrar a l’Hotel Krueger podran gaudir d’una nova escena basada en el clàssic de terror d’Alfred Hitchcock: “Psicosis”. 

Amb una cuidada selecció musical de la pel•lícula i la seva banda original i una nova il•luminació i vestuari especialment dissenyats per a l’ocasió, els hostes del hotel podran submergir-se en un nou món terrorífic i ple d’ensurts i adrenalina. 

“La Família Monstre” el nou espectacle de tardor-por 

Continua també el nou espectacle del Parc “La família Monstre” creat per Viu el Teatre i basat en la famosa família Monster (The Munsters), amb una posada en escena fantasmagòrica i divertida on por i humor es combinen per gaudir en família d’una proposta teatral inspirada en una de les sèries més emblemàtiques de la història de la TV.  Espectacle familiar apte per a tots els públics. 

Horaris 

Dies 21-22-28-29 d´octubre: Horari de Parc d’11:00h a 21:00h

16.15 - La Família Monstre – Plaça Somnis 

19.00 - Tancament de l’Hotel Krueger 

20.00 - Cercavila de Por amb els Pirates Fantasma 

21.00 - Tancament oficial del Parc

21.00 - Espectacle de cloenda especialment terrorífic 

21.30 - Tancament definitiu del Parc 

 

Dies 1-4  de novembre: Horari de Parc d’11:00h a 19:00h

16.15 - La Família Monstre – Plaça Somnis 

17.00 - Tancament de l’Hotel Krueger 

18.00 - Cercavila de Por amb els Pirates Fantasma 

19.00 - Tancament oficial del Parc

19.00 - Espectacle de cloenda especialment terrorífic 

19.30 - Tancament definitiu del Parc 

 

Dia 5  de novembre: Horari de Parc d’11:00h a 18:00h

15.15 - La Família Monstre – Plaça Somnis 

16.00 - Tancament de l’Hotel Krueger 

17.00 - Cercavila de Por amb els Pirates Fantasma 

18.00 - Tancament oficial del Parc

18.00 - Espectacle de cloenda especialment terrorífic 

18.30 - Tancament definitiu del Parc

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar