30/05/2017

Tibidabo i UNICEF celebren 5 anys d’aliança amb la inauguració de l'exposició sobre el Dret al Joc

L’exposició coincideix amb el 5è aniversari de l’aliança amb UNICEF i el Dia Internacional del Dret al Joc, i es podrà visitar a partir del dissabte 3 juny fins al diumenge 17 de setembre

Juga, hi tens dret!” Aquest és el missatge de l’exposició de fotografies d’UNICEF que acull una de les sales del Parc d’atraccions Tibidabo i que es podrà visitar a partir del dissabte 3 de juny fins al diumenge 17 de setembre. 

Amb aquesta acció el Parc i UNICEF Comitè Catalunya consoliden 5 anys d’aliança amb l’objectiu de donar a conèixer els drets de la infància. 

L’objectiu de l’exposició és donar a conèixer als visitants, petits i grans, la importància del Dret al Joc, recollit en l’article 31 de la Convenció sobre els Drets de l’Infant “L'infant té dret al descans, al lleure, al joc i a la participació en activitats culturals i artístiques”. L’exposició recull fotografies d’infants d’arreu del món jugant, practicant esport, activitats culturals o descansant. 

Les imatges van acompanyades de missatges sensibilitzadors com la inclusió, el respecte als jocs tradicionals i la diversitat cultural o la igualtat de condicions entre infants, entre d’altres.  

Aquesta és una més de les tasques de sensibilització social que el Parc d’Atraccions Tibidabo realitza al llarg de l’any i a través de les quals vol difondre missatges de tolerància, solidaritat i respecte entre tots els seus visitants, i especialment, entre els més petits.  

Anna Folch, presidenta d’UNICEF Comitè Catalunya i Rosa Ortiz, directora del Parc d’atraccions Tibidabo, van ser les encarregades d’inaugurar aquesta exposició el passat 28 de maig, coincidint amb el Dia Internacional del Dret al Joc.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar