03/12/2021

Torna la màgia del Nadal al Tibidabo

El Parc commemorarà el 100 aniversari de la Talaia amb una festa de cultura popular i la Cançó de Pau comptarà amb la presència de la cantant Dàmaris Gelabert

Del 4 de desembre fins el 5 de gener de 2022, el Parc s’omple d’il·lusió per  oferir diferents espectacles i divertides activitats nadalenques per a tota la família.

El 4 de desembre, el Parc d’atraccions Tibidabo dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal amb diferents espectacles i esdeveniments que aniran succeint-se al Parc durant el mes de desembre fins el 5 de gener de 2022.

Nous espectacles i animació

Tots els dies de Parc obert, els visitants podran gaudir de l’espectacle de nadal per excel·lència, “Il·lusions de Nadal” a les 16.30h, on la Plaça dels Somnis es convertirà en un calendari d’advent per anar convidant tot el públic a entrar dins la màgia de l’espectacle nadalenc tant característic de la companyia Els Pepsicolen.  

Per la seva part, el Marionetarium estrena el seu espectacle Tibimarionetarium de Nadal, on la música i la neu són els protagonistes principals. El show compta amb els personatges més emblemàtics del Marionetarium com en Julio Jaleo, en Bròquil Samfaina, l’Àvia de les Neus i el Ninot de Neu, entre d’altres.

El Dididado també està d’estrena amb la nova pel·lícula “Winter Wonderland”, on una nena queda bocabadada amb els pastissos d’una pastisseria del seu poble. En quant la nena surt de la pastisseria, unes fades cobren vida i comença l’aventura mentre aquestes cuinen un pastís molt especial per a la nena.  

Les mascotes continuen amb el seu Meet & Greet, a les 15h a la Plaça del Jardí, i el Doctor Fly amenitzarà les jornades amb diferents animacions pel Parc.

Centenari de la Talaia

El 18 de desembre de l’any 1921 es va inaugurar la Talaia, una de les atraccions més emblemàtiques i icòniques del Parc, gràcies a la seva singular panoràmica i a la seva estructura metàl·lica. Per commemorar aquest centenari, el dissabte 18 de desembre el Tibidabo organitzarà una festa on assistirà l’Agrupació de Geganters de Catalunya per fer un cercavila i una plantada de gegants, on la colla de gegants del districte de Sarrià – Sant Gervasi tindrà un paper rellevant, en motiu del seu centenari. Aquell mateix dia i durant el diumenge 19, es celebrarà la jornada Tibidavis, on les àvies i avis majors de 60 que formin parella amb les seves nétes i nets, entraran de manera gratuïta al Parc i on l’àvia Talaia serà la protagonista.

24a Cançó de Pau amb Dàmaris Gelebert

Amb el Nadal també arriba la Cançó de Pau, enguany aquesta serà la 24ª edició que es celebrarà el 27 de desembre. Durant la jornada, els infants escriuen els seus missatges de Pau al Gran Llibre de la Pau del Tibidabo i, posteriorment, aquests són llegits per les ambaixadores i ambaixadors de la Pau. La novetat d’aquesta edició és la presència de la cantant Dàmaris Gelabert que oferirà un concert, on engrescarà i farà ballar a la canalla amb els seus èxits.  

Decoració nadalenca

Durant el mes de desembre i fins el 5 de gener, el Tibidabo s’engalana amb un arbre de nadal, un arc de bones festes i diferents garlandes que decoren les baranes i diversos edificis del Parc. La música serà present al Parc amb les nadales que sonaran a través de la megafonia i la il·luminació nadalenca es podrà veure en diferents atraccions com el Giradabo o la Talaia. Per la seva part, la Cuca de Llum, el nou funicular del Tibidabo, també es suma a aquesta iniciativa i s’il·luminarà amb llums de colors per traslladar l’esperit nadalenc als visitants en el seu camí cap al Parc.

La Cuca de Llum és com la millor opció de mobilitat sostenible per pujar i baixar del cim de la muntanya de Collserola amb l’objectiu de reduir els gasos contaminants causats pels desplaçaments amb transport privat.

Com a novetat per aquest nadal, tots els infants que visitin el Tibidabo fins el 5 de gener, rebran a les taquilles una manualitat per fer a casa. Es tracta d’un retallable de les 4 mascotes del Parc, el Ti, la Bi, la Da i el Bo, que es converteix en un adorn per l’arbre de Nadal. Posteriorment, es farà un sorteig d’entrades per a tothom que comparteixi una fotografia del seu adorn a les xarxes socials i etiqueti al Parc d’atraccions Tibidabo.

Podeu descarregar el material gràfic en aquest enllaç.

Per a més informació, contacteu amb comunicacio@bsmsa.cat , telf. 607 568 950

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar