05/06/2018

Trencadís de Sons i de Colors al Park Güell

Nens i nenes d'escoles bressols del barri han realitzat visites guiades acompanyats de música i dansa

Infants d’escoles bressol del districte de Gràcia han realitzat un visita multi sensorial al voltant de la música, l’art i la natura als jardins del Park Güell. Amb aquestes visites, que s’han realitzat durant 3 es tenia l’objectiu de forma activa en el procés d’aprenentatge dels alumnes, en un entorn patrimonial que els és proper i conegut.

Un grup de musics han acompanyat els nens i nenes per tots els espais del Park, ajudant-los a despertat els sentits a través de la música a l’espai de la gruta dels carruatges. Pujant pel costat del drac els infants van poder gaudir d’una exhibició de dansa a la sala hipòstila, on tots van participar del ball. També es va treballar amb el sentit de l’olfacte al voltant del jardí, olorant les plantes,i l’audició escoltant els ocells. Finalment, a la zona de pic-nic tothom va ballar la dansa dels cascavells.

Trencadís de Sons i Colors és un projecte que gira al voltant de l’art i l’arquitectura del Park Güell en el que participen les escoles bressol del districte de Gràcia. L’activitat s’emmarca en un seguit d’accions que tenen com a objectiu integrar el veïnat i les escoles de proximitat en el coneixement del Park. D’aquesta manera s’estrenyen lligams amb el barri i es posa en valor el Park Güell en un entorn cultural propi.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar