20/04/2018

Venda solidària de llibres per Sant Jordi

La recaptació es destinarà a la Fundació Servei Solidari, dirigida a l’alfabetització i de persones amb risc d’exclusió social

Barcelona Serveis Municipals (B:SM) es suma a la iniciativa “Recicla Cultura”, de la Fundació Servei Solidari, amb la venda solidària de llibres i roses a diferents punts de la ciutat. La recaptació del “Recicla Cultura” es destinarà íntegrament al programa de la Fundació dirigit a l’alfabetització i aprenentatge de la llengua enfocat a la inclusió social.

Punts de Venda:
-    Oficina d’Atenció al Client de B:SM (C/Calàbria 66)
-    Park Güell (C/Sant Josep de la Muntanya)
-    Estació d’Autobusos Barcelona Nord (C/Ali Bei i al punt d’informació)
-    Parc del Fòrum (Parada de Bicing)
-    Zoo de Barcelona (Entrada Prim)
-    Estació d’Autobusos Fabra i Puig (C/Fabra i Puig amb Arnau d’Oms)

Prèviament s’havien establerts diferents punts de recollida on els ciutadans podien portar llibres usats i en bon estat, que són els que es vendran el dia de Sant Jordi.

Acció Social

La Fundació Servei Solidari treballa per fomentar l’autonomia plena de joves i adults en risc d’exclusió social, fent tasques de mentoria, acompanyament i acollida. Aquesta iniciativa s’emmarca dintre de l’acció social i de voluntariat de B:SM, que té com a base el compromís de continuar treballant per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i contribuir a una societat més justa i sostenible.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar