Presentació

 • Ens complau presentar-vos el nostre espai web corporatiu, concebut amb la voluntat de facilitar la comunicació i la informació a la comunitat sobre els serveis que gestionem en tant que empresa pública de l’Ajuntament de Barcelona. La informació que us oferim es complementa amb els espais web propis dels diferents equipaments i serveis que formen part de la nostra cartera d’activitats i als quals podreu accedir des de l’apartat específic Activitats.

  D’ençà de la creació de B:SM, S.A., totes les persones de l’equip treballem amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de Barcelona i a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, gestionant serveis encarregats per l’Ajuntament amb eficiència, flexibilitat i proactivitat, aportant valor en pro de la sostenibilitat social i econòmica. L’assoliment d’aquest objectiu es fonamenta en tres pilars essencials: el nostre compromís amb la ciutadania i el servei públic, una cultura ètica consolidada basada en els principis i valors assumits per tota l’organització i una cultura organitzativa alineada amb la transparència, el bon govern i el retiment de comptes. 

  En aquest marc, esdevé fonamental per a nosaltres la percepció i satisfacció dels usuaris envers la nostra activitat i és per això que ens esforcem en innovar i millorar els mecanismes i procediments d’atenció i diàleg amb la ciutadania.

  Us convidem doncs a conèixer-nos millor a través dels apartats del web que posem a la vostra disposició i a expressar-nos els vostres comentaris, suggeriments i propostes a través dels diferents canals i funcionalitats que hem habilitat i d’aquesta manera ajudar-nos a seguir avançant en la creació de valor públic. 

  Marta Labata Salvador
  Directora General de B:SM, S.A.

   

   

 
Pujar