Medi ambient

Compromís

Conscients de la importància de valorar el medi ambient, ens sentim responsables de l’impacte ambiental de les nostres activitats i tractem de mantenir l’equilibri ecològic global amb l’objectiu d’anar més enllà de les nostres obligacions legals. Com a empresa responsable i compromesa, treballem per incorporar les millors pràctiques de gestió i fer un bon ús dels recursos disponibles. Tota activitat està aixoplugada dins la Política de Medi Ambient de B:SM, on s’integren els eixos estratègics, els valors i els compromisos.

 • Certificacions

  Les activitats de l'Anella Olímpica i al Fòrum disposen de Sistemes de gestió  mediambiental certificats segon la norma ISO 14.001
  Gràcies a aquests es gestiona el delicat equilibri entre el manteniment de la rendibilitat i la reducció de l’impacte mediambiental.
  Els compromisos fonamentals que estableix la norma són la millora contínua del comportament ambiental, el principi de prevenció de la contaminació i el compromís de complir amb la legislació.

  Accedeix per veure els nostres Certificats

 • Compromís ciutadà per la sostenibilitat 2012-2022

  Barcelona + Sostenible

  El compromís mediambiental de B:SM es relaciona amb el programa d’Entitats i Empreses + Sostenibles de Barcelona. Es remunta a la signatura del primer Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2002-2012, renovat al desembre de 2012, amb la signatura del Compromís 22 nou Compromís 2012-2022, per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient que hereta l’esperit de l’Agenda 21.

 
Pujar