La mobilitat a Barcelona

Contribuir a la política de mobilitat de la ciutat és un dels principals objectius de B:SM, exercint un paper protagonista en la definició i gestió de la política d’aparcament i del control de la indisciplina a l’estacionament amb una gestió eficient i de qualitat. L’empresa ha evolucionat, adaptant els seus serveis i creant de nous, perquè els desplaçaments per la ciutat siguin compatibles amb una mobilitat sostenible, planificada, més eficient i respectuosa amb l’entorn. 

B:SM – Aparcament

Amb més de 40 aparcaments públics i més de 13.000 places distribuïdes per la ciutat, la xarxa d’aparcaments municipals B:SM s’ha consolidat com una solució assequible i eficaç que ha acostat l’aparcament als ciutadans i usuaris. Una xarxa que ofereix un nombrós ventall de productes i solucions d’aparcament, i una gestió de qualitat (certificat per la ISO 9001).

 
Accedir al web de B:SM Aparcaments

L’ordenació a Barcelona

L’AREA de Barcelona és el sistema d’ordenació integral de l’estacionament a la calçada, implantat el 2005, per gestionar la mobilitat amb destinació dins la zona regulada i reduir les tensions en el trànsit.
En l’AREA, tot l’espai d’aparcament a la calçada dins la zona de regulació es distribueix - d'una manera prioritzada - i es regula a través de normes d’ús i tarifes. S'estructura en places: blaves, verdes, verdes exclusives per a residents, càrrega i descàrrega, motos, autocars i altres d’ús especial.

Accedir al web de l’Àrea de Barcelona

Posar ordre al trànsit d’autocars

L'Estació d'Autobusos Barcelona Nord contribueix al model d’ordenació del trànsit d’autocars i garanteix els nivells de servei adequats per a les empreses operadores i els usuaris. A més, és el nucli central d’arribades i sortides d’autobusos i autocars de la ciutat.

 
Accedir al web Estació Barcelona Nord

Punt neuràlgic de Barcelona

Situada a l'avinguda Meridiana, aquesta estació ha estat històricament un punt neuràlgic d'enllaç entre la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i algunes comarques properes, perfectament comunicada amb metro L1 parada Fabra i Puig i RENFE Rodalies parada Sant Andreu Arenal.

Accedir al web de l'Estació Fabra i Puig

Facilitar la mobilitat

La missió del Servei Municipal de Grues és mantenir la disciplina viària com a element essencial per agilitzar l’eficiència i la seguretat de la xarxa viària urbana, contribuir a l’optimització i la utilització de l’espai viari, disminuir el cost social de la mobilitat i millorar la qualitat de vida dels ciutadans.
El Servei Municipal de Grues també presta altres serveis de trasllat i moviment de vehicles a l’Ajuntament, a altres institucions i als ciutadans.

Accedir al web de la Grua Municipal

El transport urbà en bicicleta

El Bicing és el transport urbà basat en l’ús compartit de la bicicleta. Un servei senzill, pràctic i sostenible que podeu utilitzar en els trajectes per la ciutat. Per anar on vulgueu i quan vulgueu, sense fums ni sorolls.

Accedir al web del Bicing

Al servei dels autocars turístics

Barcelona disposa d’un conjunt de zones d’estacionament exclusives per a autocars, que són a prop dels punts de més atractiu turístic de la ciutat i faciliten i afavoreixen l’estacionament ordenat i les parades dels vehicles als professionals d’aquest sector.

Accedir al web de la Zona Bus

La Xarxa Pública de Punts de Recàrrega de la ciutat

Barcelona disposa d'estacionaments en via pública amb punts de recàrrega per a motos elèctriques amb connectors Schuko i punts de recàrrega ràpida per a cotxes elèctrics amb connectors Chademo, CCS i Mennekes. En els aparcaments soterrats trobem punts de recàrrega normal per a motos i cotxes elèctrics amb connectors Schuko i Mennekes.

 
Accedir a més informació
 
Pujar